HAVEPARKMASKINER

Ridere

Use thi

En Stiga Rider er en plænetraktor med en frontmonteret klipper. Dette sikrer et godt udsyn over dit klippeområde og vægten fordeles jævnt over hele plænetraktoren. Stigas Riderprogram består af Ridere til alle behov, som skaber en stabil græsslåningsoplevelse. Sortimentet indeholder Stiga Villa og Stiga Park.


Plæneklippere

Use this quote block for ente

Stiga har walk-behind plæneklippere til ethvert behov og enhver smag. Stiga Multiklip plæneklippere sørger for at klippe græsset flere gange til småstykker, som falder pænt i græsplænen og efterfølgende bliver til naturlig plænegødning. Er du til den helt rene plæne, er Combi eller Turboklipperen fra Stiga en klipper for dig. Med disse klippere vælger du selv, hvilket klippesystem du ønsker at bruge.

ring a short and to-the-point review from a customer

Trimmere og Buskryddere

Use this quote block for entering a short and to-the-point review from a customer

Trimmere og buskryddere fra Stiga kommer som både elektriske, batteri og benzinmaskiner. En Stiga rydder gør det nemmere at fjerne alt fra græskanter til krat og buskads, såfremt du vælger den model der passer til netop dit formål. Det er afbalancerede ryddemaskiner, med høj komfort, som gør det nemt at arbejde i haven.

Hækklippere

Med en hækkeklipper fra Stiga har du mulighed for at skabe det udtryk, som passer bedst til din have. Maskinerne kommer både som elektriske, batteri og benzinmaskiner og du bør vælge den der passer til størrelsen på dit klippeområde. Med sortimentet fra Stiga har du mulighed for at klippe din hæk både hurtigt, effektivt og fleksibelt og dermed skabe et flot resultat. Men hvor tit er det egentligt, at en hæk skal klippes? Klipper du den 2 gange om året får hækken de bedste betingelser for at vokse sig tæt og stærk.

Reservedels Partnere